Magazijnmedewerker Schiphol

Functieomschrijving

Jij bent opzoek naar een leuk team en een interessante en dynamische (bij)baan bij een internationaal retailbedrijf? Binnen een echt familiebedrijf met prachtige Nederlandse producten, zoals souvenirs en delicatessen, kan jij aan de slag!


Als gedreven magazijnmedewerker in ons merchandise team op Schiphol airport ben je een van de belangrijkste schakels in het logistieke proces van ons bedrijf.   

Als magazijnmedewerker bent je proactief ingesteld en samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een optimaal winkelbeeld. Dagelijks ben je bezig met de bevoorrading van onze winkels op de luchthaven Schiphol. Naast veel lol met je collega's wordt er ook nog hard gewerkt. Als magazijnmedewerker kan je (in overleg) ook uitgezonden worden naar Schiphol (airside) om mee te helpen in het merchandise team, een dynamische omgeving en een leuke afwisseling!


Functievereisten

  • Je bent enthousiast, weet de mouwen op te stropen, bent een teamplayer en gangmaker;
  • Je kan je beschikbaar stellen van maandag t/m zondag en ook op feestdagen voor minimaal 3 dagen (aan de hand van jouw beschikbaarheid die je digitaal opgeeft);
  • Je beheerst de Nederlandse taal (Engelse taal is een pré);
  • Je kan om 07:00 uur ‘s morgens starten en makkelijk Schiphol centrum bereiken;
  • Je bent minimaal 5 jaar aaneengesloten in Nederland woonachtig geweest i.v.m. het aanvragen van een Schipholpas of je bent in de mogelijkheid om een VOG aan te vragen.

Interesse?

Wil jij als magazijnmedewerker bij n World of Delights komen werken? Reageer dan snel via deze vacature door je CV  en motivatie op te sturen en dan doen wij gauw even samen een kopje koffie!


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Pre-employment screening kan deel uit maken van deze sollicitatieprocedure.