Magazijnmedewerker Souvenirs & Delicatessen

Functieomschrijving

Jij bent opzoek naar een leuk team en een interessante en dynamische (bij)baan bij een internationaal retailbedrijf? Binnen een echt familiebedrijf met prachtige Nederlandse producten, zoals souvenirs en delicatessen, kan jij aan de slag!


Als gedreven logistiek medewerker in ons magazijn ben je een van de belangrijkste schakels in het logistieke proces van ons bedrijf. Zonder jouw geen geschenken op de luchthavens of toeristische winkels in de stad. Uiteindelijk maak jij bezoekers uit de hele wereld blij omdat onze winkels blinken met de juiste orders.

Je bent proactief ingesteld en samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het controleren en verwerken van de binnengekomen goederen. Van het opmaken van geschenken tot het voorzichtig uitpakken van prachtige souvenirs. Het is een wir war van heftrucks, karren en rumoer maar daar kan jij orde in brengen. Dagelijks ben je bezig om aan de hand van een handterminal de orders te picken voor o.a. onze winkels op de luchthaven Schiphol, Keukenhof en stadswinkels. Naast veel lol met je collega's wordt er ook nog hard gewerkt aan andere taken in het magazijn.

Functievereisten

  • Je bent enthousiast, weet de mouwen op te stropen, bent een teamplayer en gangmaker;
  • Je kan je beschikbaar stellen van maandag t/m zondag en ook op feestdagen voor minimaal 3 dagen (aan de hand van jouw beschikbaarheid die je digitaal opgeeft);
  • Je beheerst de Nederlandse taal (Engelse taal is een pré);
  • Je kan om 07:00 uur ‘s morgens starten en makkelijk het bedrijventerrein in Lijnden bereiken;
  • Je bent minimaal 5 jaar aaneengesloten in Nederland woonachtig geweest i.v.m. het aanvragen van een Schipholpas 

Interesse?

Wil jij als magazijnmedewerker bij  World of Delights komen werken? Reageer dan snel via deze vacature door je CV  en motivatie op te sturen en dan doen wij gauw even samen een kopje koffie!


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Pre-employment screening kan deel uit maken van deze sollicitatieprocedure.