Meewerkend voorman logistiek

Functieomschrijving

Jij bent opzoek naar een leuk team en een interessante en dynamische baan? Binnen een echt familiebedrijf met prachtige Nederlandse producten, zoals souvenirs en delicatessen, kan jij aan de slag!

Als meewerkend voorman logistiek werk je nauw samen met de supervisor logistiek en jouw collega voorman, je houd je voornamelijk bezig met het aansturen van de logistiekmedewerkers, maar je bent zelf ook niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. je helpt mee met het laden en lossen van goederen, orderpicken en controlewerkzaamheden, verder zorg je ervoor dat het magazijn altijd netjes en overzichtelijk blijft.


World of Delights is een hoogwaardige Retail organisatie die de klantervaringen wil optimaliseren door een uitgebreid assortiment geschenkproducten aan te bieden voor passagiers die grote internationale luchthavens bezoeken, tegen een prijs die concurrerend is in de markt.


Als gedreven voorman in ons magazijn ben je een van de belangrijkste schakels in het logistieke proces van ons bedrijf. Zonder jouw geen geschenken op de luchthavens of toeristische winkels in de stad. Uiteindelijk maak jij bezoekers uit de hele wereld blij omdat onze winkels blinken met de juiste orders.

Je bent proactief ingesteld en samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het magazijn.  Het is een wir war van heftrucks, karren en rumoer maar daar kan jij orde in brengen. Dagelijks ben je bezig om aan de hand van een handterminal de orders te picken voor o.a. onze winkels op de luchthaven Schiphol, Keukenhof en stadswinkels. Naast veel lol met je collega's wordt er ook nog hard gewerkt aan andere taken in het magazijn.Functievereisten

  • Je hebt ervaring of kennis van een logistieke - , transport - of productieomgeving en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal ( Engelse taal is een pré);
  • Je hebt ervaring met leidinggeven, coördineren en wil daarnaast ook gewoon meewerken op de werkvloer;

Interesse?

Wil jij als voorman bij World of Delights komen werken? Reageer dan snel via deze vacature door je CV  en motivatie op te sturen en dan doen wij gauw even samen een kopje koffie!

Salaris indicatie voor deze functie is tussen € 2.200 - € 3.100 bruto p.m, o.b.v. FT, afhankelijk van onregelmatigheidstoeslag. excl. vakantiegeld.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Pre-employment screening kan deel uit maken van deze sollicitatieprocedure.