Verkoopmedewerker Schiphol

Functieomschrijving

Jij bent opzoek naar een leuke baan in een dynamische internationale omgeving. Ben jij net als wij, een enthousiaste, service gerichte commerciële team player en kom jij graag met diverse mensen van over de hele wereld in contact? Ben jij net zo trots op onze Nederlandse producten en erfgoed als wij en weet jij een memorable klantbeleving aan te bieden? Dan heeft World of Delights de baan voor jou!


SMILE you are on stage! Schiphol is jouw podium en jij komt te werken in de winkellounges van deze grote internationale luchthaven waar wij verschillende winkels hebben. Van Hollandse kazen & stroopwafels, hippe tassen, luxe internationale delicatessen, speelgoed tot winkels met typisch Hollandse souvenirs. Je bepaalt (tot op zekere hoogte) je eigen rooster in een 24-uurs omgeving door opgave van je beschikbaarheid. Het werken in wisseldiensten brengt leuke extra’s met zich mee zoals toeslagen waardoor je salaris met een paar honderd euro per maand kan oplopen.

Functievereisten


Ben jij een nacht mens, een hele vroege vogel  of gewoon heel flexibel ? Dan pas jij perfect bij ons in het team!

Als gedreven verkoopmedewerker ben je bezig met de verkoop van onze producten aan passagiers uit de hele wereld. Ook zorg je voor het afrekenen van de producten en zorg je samen met je collega's ervoor dat onze winkels er ten alle tijden op-en-top uitzien. 

 

Waar moet je aan voldoen?

  • Je bent 5 jaar aaneengesloten woonachtig geweest in Nederland ( i.v.m. het aanvragen van een Schipholpas)
  • Je kan Schiphol op alle tijden makkelijk bereiken met het OV of eigen vervoer

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf onze winkels op Schiphol runnen? Reageer dan snel via deze vacature.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Pre-employment screening kan deel uit maken van deze sollicitatieprocedure.